Відбулась церемонія нагородження команд вищої ліги

Другий рік поспіль звання «Чемпіонів» вибороли футболісти з команди «Газ-Мяс». Хлопці продемонстрували спавжню майстерність, витривалість та вірність команді — що дало можливість відстояти минулорічне звання кращої команди Чернігова по футболу!

Срібло отримала дуже перспективна команда «Бродвей», яка виступає лише перший рік у вищій лізі і закінчила сезон на відстані лише 1 очка від золотих нагород! Такий вдалий виступ команди можна пояснити не лише майстерністю гравців, а і наявністю найпотужнішої групи підтримки, яка постійно присутня на матчах команди та несамовито радіє кожному голу, кожній премозі «Бродвея»! В день нагородження відразу у двох вболівальниць був День народження, з яким вдячні футболісти привітали дівчат квітами!

Бронзові медалі завоювала команда «Нива», яка має стаж гри у нашому чемпіонаті більше 10 років! Команда «Нива» ще кілька років тому переживала складні часи та була на межі вильоту з вищої ліги, але завдяки вдалій трансферній політиці та появі нових, молодих, перспективних гравців команда повернулась в число фаворитів і останні роки дуже вдало виступає в чемпіонаті!
Кращим бомбардиром вищої ліги став Виноградський Дмитро з команди «Бродвей» забивши за сезон 34 голи!

Щиро вітаємо наших футболістів з вдалим завершенням сезону «Весна-Осінь-2019» та бажаємо успіхів у майбутніх змаганнях!

Також дякуємо усім партнерам змагань, що допомогли провести сезон на високому рівні, а саме: Управління сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради та Агенцію Нерухомості «Бродвей»!

P