Суперкубок знову у «Холдинг-АТП-2528»

Сьогодні 30 травня дворовий футбол відкрив сезон «Весна-Осінь-2020» матчем за Суперкубок між найсильнішими командами за підсумками минулого року: Холдинг-АТП 25-28 (володар Кубка-2019) та Газ-М’яс (чемпіон вищої ліги-2019).

На початку матчу було помітно, що довгий час без футболу позначилося на фізичній формі гравців і команди довгий час «розгойдувалися», завдаючи гострих уколів у вигляді небезпечних моментів. До середини другого тайму рахунок залишався не відкритим, але напруга зростала, і було видно, що бажання перемогти в цьому матчі у команд посилюється. Шанси дорівнювали до першого забитого гола у ворота Газ-М’ясівців.

Після минулого року чемпіони вищої ліги помітно активізувалися і розпочали штурм воріт суперника. В одній із таких затяжних атак гравці команди Газ-М’яс упустили швидку контратаку суперника і футболісти Холдингу збільшили відрив до 2-х м’ячів. Незважаючи на це, і на те, що до кінця гри залишалося близько 10 хвилин, Газ-М’яс настільки посилив свою атакуючу гру, що моменти виникали один за одним і Холдинг був щільно притиснутий до своїх воріт. До самого фінального свистка ніхто не міг зі 100% упевненістю сказати, хто ж переможе, незважаючи на фору в 2 голи.

Однак незважаючи на всі зусилля гравців команди Газ-М’яс, воротар Холдингу зміг зберегти свої ворота «на замку» і фінальний свисток зафіксував перемогу Холдингу з рахунком 2:0. Матч вийшов дуже цікавим і динамічним, а з футболістів було видно наскільки вони скучили за футболом і як важливо для них продовжувати грати в улюблену гру!

P