АКАДЕМІЯ ДПТС ВОЛОДАР КУБКА ДВОРОВОГО ФУТБОЛУ 2020

24 жовтня 2020 року закінчився сезон «Весна-Осінь-2020» з дворового футболу. За традицією останній матч сезону — фінальний матч розіграшу Кубка.

Перед фіналом віце-президент Асоціації дворового футболу Стрілець Євген провів церемонію нагородження команд вищої ліги:
Золото — Холдинг-АТП2528
Срібло — Газ-Мяс
Бронза — Нива

Також нагороду та подарунок від партнерів змагань компанії «ВПК-Сервіс» отримав кращий бомбардир вищої ліги — Яценко Микола (Академія ДПтС).
В розіграшу Кубку в цьому році прийняли участь 48 команд і до фінального поєдинку дістались найсильніші — «Газ-Мяс» та «Академія ДПтС». Матч видався дуже видовищним, а запекла боротьба йшла на всіх ділянках поля. Академія ДПтС першою відкрила рахунок і тримала мінімальну перевагу майже до фінального свистка. За 3 хвилини до кінця матчу футболісти «Газ-Мясу» зрівняли рахунок і передали тим самим долю поєдинку в руки футбольної фортуни — післяматчеві пенальті. Тут досвід гравців з «Газ-Мясу» повинен був зіграти на їх користь, але вдалий сейв голкіпера «Академії» та ще один удар повз ворота принесли команді «Академія ДПтС» титул » володар кубка з футболу 8х8 — 2020″!

Вітаємо наших призерів, переможців, чемпіонів і всіх тих хто впродовж року грав разом з нами в улюблену гру — футбол!
Дякую всім хто допомагав організовувати змагання, хто призначав арбітрів і медичних працівників, хто складав календар змагань з урахуванням побажань команд, хто приймав заявки команд, хто приймав участь у засіданнях Оргкомітету, хто вносив дані на сайт Асоціації та вів статистику команд, хто обслуговував наші матчі та тим хто вболівав за свої улюблені команди!

Вітаю з вдалим завершенням сезону! До зустрічі в наступному сезоні «Весна-Осінь-2021»!

   

P